Tuesday, March 16, 2010

Student Competition Interactive Campaign Dance4life

in dutch only:

Dance4Life heeft dit jaar een case ter beschikking gesteld om studenten uit te dagen om een (interactieve) campagne te ontwikkelen. Deze cases worden beoordeeld door een vakjury en de beste campagnevoorstellen van de studenten mogen deelnemen aan de masterclass van de Dag van het Interactief Talent op 21 april 2010. Op deze dag wordt elk team bijgestaan door professionals vanuit de interactieve VEA-bureaus. Ze leren dan vanuit de praktijk hoe je een goed idee kunt uitwerken in een compleet en kloppend interactief concept. De teams die in deze Masterclass het beste uit de verf komen, dingen mee voor de dit. Award voor jong aanstormend interactief talent.

Incentives

Naast de kans op een dit. Award krijgen de deelnemers veel persaandacht en kunnen ze zich profileren naar de bureauwereld. VEA biedt ze een podium zodat ze kans kunnen maken op een baan bij een gerenommeerd interactief reclamebureau. Ook geeft Dance4Life een jaar lang gratis condooms weg en kaartjes voor het welbekende Dance4Life Event op 23 november 2010.

Hoe ziet het voorlopige programma eruit?

22-04-2010 Inschrijven en Briefing downloaden via www.dit2010.nl

12-04-2010 Inleveren case!
21-04-2010 Dag van het Interactief Talent, Masterclass en uitreiking van de dit. Award

23-11-2010 Dance4Life event

Dag van het Interactief Talent staat gepland op 21 april 2010. Wij hopen dat u aandacht kunt geven aan deze competitie en uw leerlingen kunt aansporen om deel te nemen.

Als u de briefing van Dance4Life live gepresenteerd wilt hebben bij u op school of promotiemateriaal zoals banners en posternodig heeft, stuur dan een mail naar Anouk@vea.nl.

No comments: